Saturday, March 14, 2009

Entry about nothing #06

Again, thanks for y'all support.. as I've been busy going back and forth to my friendly neighborhood post-office.. packing, gluing, writing your name and address, filling up form, get in the line.. tick tock tick tock.. baru aku sedagg.. it's time consuming rupanyaaaa...

OK, since aku akan bertukar ke tempat kerja yang baru and absolutely aku tak akan ada masa untuk ulang alik ke post-office as freely as I want to, so aku akan pos all item ONLY ON SATURDAY!. Except, if those Saturday is the 1st Saturday of the month or fall/considered as a public holiday, aku akan try pos on Monday. This can be further discussed.

Tempat keja baru ni, kena keja kuat lagi lah.. mana buleh suka suka hati nak 'meresap'.. then location pulak, susah sikit la untuk aku nak jumpa post-office kat situ..

So, aku mintak maaf banyak banyak (in advance) and aku mintak korang semua faham la.. apa yang aku buat ni mcm updating blog, jual beli barang2 dlm blog ni, tukar tukar barang dan lain2 ni is just hobby aku ja..

Tapi, kalau ada apa2 or any urgency, still buleh contact aku.. sms/text/email.. or even buleh tinggalkan pesan kat shoutbox blog aku ni.. no hal.. Don't worry as I will check this blog on regular and daily basis.. Kalau nk tpon tu.. better lepas office hours lah.. i.e. after 6.00PM.

OK geng.. thanks for your kind understanding..
Wassalam & thank you!

p/s: barang kalau sampai lambat sikit pun takper.. janji korang dapat barang yang cun n' rare and korang je yg ada kat M'sia ni.. heheheh.. jgn risau kot-kot aku nk klepet korang.. sbb klu aku klepet benda2 mcmni tak akan buat aku jadi kaya raya.. lain la kalau aku rembat or kencing duit kwsp korang or aku jadi broker jual beli kapai selamm.. hahahahah